Abkanttechnologie

De nieuwste zuiveringstechnologie is ingebouwd

Deze nieuwste technologie maakt dat de binnenzijde van de optische pijpleiding, van de oscillator naar de snijkop, vrij blijft. Diffusie van de laserbundel wordt gereduceerd, dus toenemende snijprestaties over het hele gebied (optioneel).

Lichtgewicht en starre snijkop met hoge benaderingssnelheid

HS-2000 sensor met non-contact- en profileringssysteem
HS-2000 sensor met non-contact- en profileringssysteem

De ontworpen snijkop contstructie optimaliseert de stroom van gas in de snijkop, hetgeen zorgt voor een gladdere snijrand.

De starre frameconstructie absorbeert trilling

Een starre frameconstructie die trillingen absorbeert wordt gebruikt. which absorbs vibration has been adopted. Derhalve worden de trillingen van iedere as die ontstaan bij hogesnelheidsbewerkingen geabsorbeerd. Grote nauwkeurigheid wordt gerealiseerd tijdens hogesnelheidsbewerkingen.

 

Frame constructie
Lasermachine met starre frame constructie

Zelfs wanneer plasma optreedt blijft high-speed bewerking gehandhaafd

Met dun staal en staal waarvan het oppervlak behandeld is, komt plasma regelmatig voor. Zelfs onder deze conditities kan bewerking met hoge snelheid worden bereikt.

Effectieve laserstraal controle

De nieuwste optische technologie "AO Unit" is aangepast. Zelfs als de straalafstand tussen de resonator en het verwerkingspunt verandert, blijft de kwaliteit van de focus constant. Stabiele verwerking en hoge nauwkeurigheid is mogelijk over het gehele gebied (optioneel).

NC gasdruk controle

De druk van het hulpgas wordt automatisch gecontroleerd, zelfs bij verschillende soorten materiaal, diktes en uitsnijmethoden. De druk van het hulpgas wordt gebracht op grond van afgesloten NC´s waarvan de snijconditites zijn opgeslagen (optioneel).

De CNC unit - Snel nauwkeurig bewerken

De CNC-eenheid is met de nieuwste 32-bit configuratie volledig uitgerust met een high-speed en een hoge nauwkeurigheid bewerkingsfunctie, zoals een geavanceerde regeling van de voorvertoning. Bovendien kan een schakelaar de laserresonator starten en de stroomvoorziening afsluiten, waardoor lastige situaties worden voorkomen.

Mistig koelwater wordt op het materiaaloppervlak gesprayed om de warmte terug te brengen, hetgeen bijdraagt aan het met grote precisie bewerken van dik materiaal.

Hogedruk hulpgas systeem

Snijprestaties kunnen worden verbeterd door gebruik van het hogedruk gas systeem. Een andere gasleiding kan worden toegevoegd voor het verstrekken van hoge druk van 2,5 MPa (25kgf / cm2) met de gascircuit-lijn naar de machine. (optioneel)

Snijcondities, instelfunctie

Tot 10 soorten van gegevensverwerking voorwaarde-instellingen kunnen geregistreerd worden voor maximaal 90 soorten materiaal. Piercen en markeren zijn hierbij inbegrepen. The operator kan de voorwaarde-instellingen aanpassen wanneer hij het bewerkingsproces monitort. Gegevens van de gewijzigde bewerkingsvoorwaarden kunnen worden geregistreerd zoals deze zijn.

Benadering & snijrand bewerkingsfunctie

Door NC data instelling kunnen automatisch de benadering en de snijrand worden beoordeeld om de optimale bewerkingscondities te controleren.

Laser resonatoren

 

• Elektroden genieten van een lange levensduur dankzij het RF afvoersysteem
• Een lager lasergas verbruik (10 L / h)
• NC - gebaseerde controle van de resonator voor de bedrijfstoestand
• All-solid-state voeding geeft een grotere betrouwbaarheid

Space Changer specificatie type

Het materiaal opslagmagazijn, bestaat uit een stapelapparaat, heftafel en laad- en losinrichting. Het laadt automatisch materiaal en lost werkstukken. Het zorgt voor continue automatische productie en werk rationalisatie.

Pallettenwisselaar specificatie type

Deze cel biedt schappen met 10 palletmagazijnen en de automatische wisselfunctie. De pallet wordt ingesteld op de lasertafel en is stelt tot de verwerking van dik en zwaar materiaal in staat.