Administratorul de date SDD

Administrarea datelor SDD

Sistemul ASIS100 PCL (ASIS - sistemul strategic de informatie Amada) ofera o baza de informatii standard pentru toate datele de proces necesare productie, iar acestea sunt interconectate la fluxul de date care contribuie la cresterea productivitatii. Sistemul se foloseste de o baza de date centrala, in care sunt toate informatiile relevante pentru productiesunt stocate, de la piesa din tabla pana la programul NC.

Toate sistemele AMADA (masini, software-uri CAD si CAM) lucreaza impreuna cu aceasta baza de date centrala, ca sa asigure un flux rapid si fara probleme a datelor. ASIS100 PCL este cheia pentru a creste randamentul masinilor dumneavoastra.

Sistemul de administrare date contine toate informatiile cerute pentru productie:
  • Date CAD
  • Date de material
  • Date pentru deductii pentru indoire
  • Date de scula
  • Programe NC

Toate datele pot fi prelucrate cu ajutorul unui program de administrare. In acest fel, toate stațiile de programare au în mod constant acces la datele actualizate zilnic. Aceasta solutie contribuie in mod decisiv la optimizarea procesului de productie.

Gestionarea centralizata a datelor inseamna munca simultana a statiilor de programare iar schimbarea productiei pe alte masini se poate face fara nici o problema. Alt beneficiu este securitatea datelor: datele nu mai sunt situate intr-o locatie nesigura ci sunt stocate in siguranta ca si intr-un server al companiei, de exemplu.

Toate masinile AMADA cu controler AMNC au acces la ASIS100 PCL prin ethernet. Programele NC pot fi citite direct pe masina in mod manul sau alternativ folosind un scanner cu cod de bare. De asemenea masina primeste toate informatiile despre sculele, material si deducerile de indoire direct din baza de date centrala.