EG-4010

/

Masina de indoit electrica ergonomica, compacta, rapida, precisa, ideala pentru prelucrarea pieselor complexe mici

Abkantul electric ergonomic compact si precis cu „DSP” exclusiv (Dual Servo Press), EG-4010 este extrem de rapid, reactiv si dinamic, oferind timpi de indoire mai rapizi, rezultand mai multe piese pe ora, maximizand productivitatea.
Utilajul a fost proiectat pentru confortul operatorului, fara a sacrifica productivitatea si precizia de indoire. Cu un batiu si o amprenta foarte compacte, un controller  de ultima generatie si o traversa a pozitionerilor foarte precisa si flexibila, EG-4010 este solutia ideala pentru indoirea pieselor mici si foarte complexe.

BROSURA

ACTIONARE SERVO-ELCTRICA DUALA

Ciclul de indoire cuprinde trei etape principale: miscarea de apropiere rapida, miscarea de indoire si ridicare a batiului superior. Fiecare etapa necesita o performanta diferita in ceea ce priveste viteza, precizia si puterea. Bazat pe doua perechi de moroare servo-electrice, sistemul DSP permite utilizarea celei mai potrivite unitati servo-electrice pentru etapa ciclica specifica. Aceasta inseamna un consum redus de energie si performante optimizate, plus operatii rapide de apropiere si retur.

CONTROLLER MULTI-TOUCH

EG-4010 dispune de un controller  numeric AMNC 3i de ultima generatie. Ecranul tactil de 18,5 inchi, cu interfata sa usor de utilizat, permite gestionarea completa a procesului printr-o abordare simpla si intuitiva. Controllerul AMNC 3i ofera diferite tipuri de programare (directa, 2D, 3D), gestionarea completa a setarii sculelor de indoire si permite o programare usoara si rapida chiar si pentru cele mai complexe piese. Controllerul AMNC 3i este inima digitala a utilajului. Conectat la software-ul offline este un instrument puternic si inovator care face utilajul EG-4010 sa fie compatibil cu „Industry 4.0”.

SOFTWARE DEDICAT

Software-ul CAM dedicat, VPSS 3i Bend, poate fi utilizat pentru programarea offline, simuland complet procesul de indoire. Programul poate fi generat automat si incarcat pe utilaj, folosind cititorul de coduri de bare din dotarea standard. Solutia integrata de programare AMADA elimina toata programarea manuala si permite masinii sa functioneze non-stop, maximizand productivitatea.

POZITIONERII SPATE

EG-4010 are un set de pozitioneri spate rapizi si flexibili pentru o pozitionare precisa si stabila chiar si a pieselor foarte complexe. Sistemul are doua axe X independente (Delta X), doua axe Z independente si o axa R. De asemenea, sunt disponibile tampoane de pozitionare in forma de U, care sunt deosebit de eficiente pentru indoirea conica sau in unghi.

CARACTERISTICI ERGONOMICE

Utialjul EG-4010 a fost proiectata pentru a ajuta operatorul si a face munca mai confortabila. EG-4010 ofera o serie de solutii pentru confortul operatorului, cum ar fi un scaun ergonomic si reglabil, o masa retractabila, un suport pentru picioare reglabil, rafturi laterale si un suport flexibil pentru pozitionarea controllerului AMNC 3i pe ambele parti (stanga sau dreapta) in functie de preferinte.

PRECIZIE RIDICATA

EG-4010 asigura cea mai mare precizie a unghiului de indoire datorita tehnologiei electrice pentru o pozitionare cat mai precisa si stabila. EG-4010 ofera, de asemenea, o serie de solutii pentru a controla si ajusta unghiul de indoire (Bi-J, optional), grosimea - TDS si procesul de indoire - Controlul Fortei.

Hotspots

ERGONOMIC si COMPACT:

EG-4010 depaseste conceptul de masina de indoit si este o adevarata statie de lucru, unde fiecare detaliu a fost proiectat pentru a asigura confortul maxim al operatorului in operatiile de zi cu zi. Scaunul ergonomic, masa din fata retractabila, rafturile laterale, suportul pentru picioare si pozitia controllerului flexibila ofera toate o solutie ergonomica, intr-o zona foarte compacta si cu o amprenta la sol foarte mica.

PRODUCTIV:

Sitemul dual de motoare servo-electrice (DSP) impreuna cu sistemul de pozitioneri spate dinamici si foarte rapizi garanteaza o performanta optima in ceea ce priveste viteza si precizia.

ECO-FRIENDLY:

Tehnologia complet electrica ofera cele mai bune performante cu un consum redus de energie, un impact asupra mediului diminuat si cu reducerea considerabila a costurilor de intretinere.

Date tehnice

EG-4010
Forta de presiune (kN)400
Lungimea liniei de indoire (mm)1050
Distanta intre cadrele laterale (mm)710
Cursa (mm)150
Inaltime de montaj fara holder (mm)420
Grosimea gatului (mm)230
Inaltime de lucru (mm)980
Viteza de indoire (mm/sec)25
Viteza de apropiere (mm/sec)220
Viteza de retur (mm/sec)220

Dimensiuni:
Lungime (mm)1770
Latime (mm)1980
Inaltime (mm)2371
Greutate (kg)2700

Datele tehnice pot varia in functie de configuratie / optiuni
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii si optiuni sau descarcati brosura noastra

Pentru utlizarea in siguranta
Asigurati-va ca ati citit cu atentie manualul de instructiuni inainte de utilizare.
La utilizarea acestui produs, trebuie sa se foloseasca echipament de protectie personala adecvat.

Software

AMADA Industry 4.0 Solutions

Indoire

Mai mult

FORM

Contactati-ne